Wie zijn wij / wat doen wij

Het kantoor Hollands Spoor Advocaten is gevestigd in het AOC Laakhage aan de Calandstraat 1 (2521 AD) te Den Haag. Dit kantoor was tussen 1995 en 2019 gevestigd aan de Stationsweg te Den Haag onder de naam Advokatenkantoor Stationsweg.

Op ons kantoor werken drie ervaren en gespecialiseerde advocaten. Wij bieden toegankelijke en deskundige rechtshulp aan particulieren. Wij kunnen u snel van dienst zijn, niet alleen bij procedures maar ook voor advies. Tijdig juridisch advies kan vaak problemen voorkomen. Uitgangspunt is het samen met u vinden van de beste oplossing in uw zaak.

U kunt bij ons terecht als zich problemen voordoen op het gebied van het arbeidsongeschiktheid, bestuursrecht, bijstand, sociale zekerheid, vreemdelingen- en asielrecht en strafrecht.

Bent u niet zeker of u met uw vragen bij ons terecht kunt, neemt u dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9:15 uur en 12:30 uur en 13:30 uur en 17:30 uur op nummer 070-3888600.

U kunt ons ook een e-mail sturen via info@hollandsspooradvocaten.nl. Wij zullen dan met u bespreken of uw zaak door één van onze advocaten behandeld kan worden.

Ons kantoor heeft een interne klachtenregeling en is aangesloten bij de Geschillencommissie Advocatuur.