De advocaten

 • mr Frits Bruggink

  Advocaat sinds 1994

  Mr. F.H. Bruggink heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd-, (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Vreemdelingenrecht, waaronder vreemdelingenbewaring; Strafrecht, waaronder vreemdelingenstrafrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.  

  Specialisaties:
  asielrecht, strafrecht, vreemdelingenrecht
  E-mail: fb@hollandsspooradvocaten.nl
 • mr Lili Gailjaard

  Advocaat sinds 2000

  Mr. Lili Gailjaard heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd-, (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Psychiatrisch patiëntenrecht; Vreemdelingenrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.  

  Specialisaties:
  psychiatrisch patiëntenrecht, vreemdelingenrecht
  E-mail: hg@hollandsspooradvocaten.nl
 • mr Luuk de Korte

  Advocaat sinds 1981

  Mr. L.S.J. de Korte heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd-, (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Sociaal-zekerheidsrecht; inclusief herstelregelingen kinderopvangtoeslag. Sub rechtsgebieden sociale voorzieningen en werknemersverzekeringen;. Psychiatrisch patiëntenrecht; Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van advocaten tien opleidingspunten te […]

  Specialisaties:
  psychiatrisch patiëntenrecht, sociaal zekerheidsrecht
  E-mail: lk@hollandsspooradvocaten.nl